Boek eens een super deluxe hotel

Op vakantie gaan is een van de leukste dingen waar je elk jaar (of meerdere keren per jaar) naar toe leeft. Hard werken en je vakantiedagen opsparen zodat je kan genieten van een lekkere vakantie. Toch is het ook wel een keer gaaf om super deluxe op vakantie te gaan. Wij zochten een aantal hotels uit waarbij het je aan niets ontbreekt om die superdeluxe vakantie te gaan vieren!

Hotel Royal Dragon (Side)

Hotel Royal Dragon in SideVlakbij Side ligt Hotel Royal Dragon, één van de meest geliefde luxe-hotels aan de Turkse Riviera. Dit vijf sterren hotel is geheel ingericht in Oosterse stijl, waardoor je soms heel even vergeet dat je eigenlijk in Turkije bent. Dit Hotel beschikt over alle mogelijke faciliteiten die je je als toerist kan indenken, maar het opvallendste (en meest geliefde) onderdeel van dit hotel is wellicht het volwaardige aquapark. Dit aquapark heeft maar liefst 9 glijbanen en een hele hoop andere attracties waar jong en oud zich mee kunnen uitleven. Drie van de glijbanen zijn speciaal gericht op kinderen. Na een dagje dolle pret in het waterpark van het hotel, kan je even lekker rustig op adem komen in het uitgebreide wellness-center van Hotel Royal Dragon. Daar vind je een stoombad, sauna en een Turks bad, helemaal gratis. Massages en schoonheidsbehandelingen zijn hier eveneens ter beschikking tegen betaling.

Voor een hapje of een drankje kan je terecht in de (snack)bars en restaurants van het hotel. Er zijn verschillende restaurants in het hotel, waarvan 4 a là carte restaurants zijn met een eigen specialiteit: Turks, Oosters, Italiaans of vis. Voor deze restaurants moet je wel vooraf reserveren.

Na een heerlijk maal in één van de a la carte of buffetrestaurants, kan je de benen losgooien in de disco van het hotel of genieten van een lekker dessertje in de patisserie. De kamers van Hotel Royal Dragon zijn van alle moderne comfort voorzien, zodat je zonder zorgen kan uitrusten van een dag intens genieten.

Hotel Miracle Resort (Lara)

Hotel Miracle Resort in LaraHet Miracle Resort is een vijfsterrenhotel aan Lara strand, op 11 kilometer afstand van het centrum van de stad Antayla. Het hotel valt op door zijn unieke architectuur, die je meteen doet beseffen dat een vakantie bij Miracle Resort iets heel speciaals is. Er wordt een all-inclusive pakket aangeboden aan alle gasten van het hotel. Dit houdt in dat je zelf niks hoeft te doen en over een groot deel van de faciliteiten gratis kan beschikken. Zo zijn er twee buitenzwembaden en één binnenzwembad, een hamam, sauna, stoombad en een whirlpool die allemaal gratis tot jouw beschikking staan.

In het Miracle Resort zijn vijf restaurants, waarvan vier een menu à la carte met visgerechten, Italiaanse, Mexicaanse of Turkse keuken aanbieden. Alle maaltijden horen bij het all-inclusive pakket, zodat je jezelf lekker culinair kan laten verwennen. Verschillende snacks en ijsjes worden tijdens de dag geserveerd, net als midnight snacks voor de gasten die ‘s nachts nog iets voelen knagen.

Uitstekend eten is echter niet de enige troef die het Miracle Resort te bieden heeft. Er zijn verschillende mogelijkheden om aan sport en ontspanning te doen in het hotel. Zo kan je naar hartenlust tennis, beachvolleybal, fitness, aerobics, minigolf, boogschieten en nog veel meer sporten beoefenen. Enkele diensten die tegen betaling beschikbaar zijn, zijn massages, een bezoek aan de kapper, de schoonheidssalon en de spa.

Miracle Resort doet haar best om al deze luxe en verwenning op een zo milieuvriendelijke manier aan te bieden, zonder aan de kwaliteit af te doen. Om die reden werkt het hotel samen met lokale partners en heeft het een duurzaamheidskeurmerk verkregen van Travelife.

Hotel Eftalia Resort (Konakli)

Hotel Eftalia Resort in KonakliHotel Eftalia is een resort gelegen in het plaatsje Konakli in de Turkse Riviera. Het hotel ligt op 11 kilometer van de grote stad Alanya, waar altijd wel wat te zien is. Met vier sterren is Hotel Eftalia een luxueuze en toch betaalbare bestemming voor heel wat toeristen. Er zijn maar liefst vier zwembaden in in het hotel, maar ook de zee is niet ver. Op slechts 150 meter van het hotel kan je al het helderblauwe water induiken. De kusten van de Turkse Riviera streek zijn immers wereldberoemd en de regio heeft volgens velen de allermooiste zandstranden van de wereld.

Het hotel heeft veel faciliteiten voor wie een leuke luxe vakantie gaat plannen voor het hele gezin. Er is een tv-ruimte, diverse bars, een internethoek, een disco en een heerlijk zonneterras. Enkele sporten die je gratis in het hotel kan beoefenen zijn tafeltennis, beachvolleybal en aerobics. Er is iedere dag animatie en ontspanning voorzien voor jong en oud, maar je hoeft zeker niet in het hotel te blijven. Vlakbij liggen immers enkele leuke bars en winkeltjes waar je als toerist zonder twijfel je hart kan ophalen.

Hotel Eftalia krijgt over het algemeen goede beoordelingen. De service is vriendelijk en het eten is de prijs meer dan waard. Met een prachtig uitzicht en een mooie ligging vlak aan de zee, is dit een hotel dat garant staat voor een vakantie die luxe en comfort combineert met een betaalbaar prijskaartje. De kamers zijn gerenoveerd, zodat je van lekker moderne en grote kamers kan genieten tijdens je vakantie.

Royal Holiday Palace (Lara)

Hotel Royal Holiday Palace in LaraRoyal Holiday Palace is onderdeel van de bekende Royal hotelketen. Zowel Royal Dragon in Side als Royal Wings en Royal Holiday Palace in Antalya staan garant voor een ultieme luxe-vakantie vol verwenning en comfort. Hotel Royal Holiday Palace is het nieuwste van de drie zusterhotels en ook het meest luxueuze.

Het hotel is gelegen aan Lara strand, op 17 kilometer van Antalya, het bruisende centrum van de Turkse Riviera streek. Er zijn 606 kamers in Royal Holiday Palace, allemaal uitgerust met het comfort dat zelfs de meest veeleisende toerist kan appreciëren. Uw hotelkamer is voorzien van een televisie, kluis, uitstekende airconditioning, een minibar en een balkon. Met een beetje geluk heb je zelf uitzicht op de zee.

Er zijn 8 restaurants in Royal Holiday Palace, waarvan er 5 à la carte restaurants zijn waar je kan bestellen wat je wilt. Er zijn eveneens 8 bars en verschillende zwembaden. Na 15 april is het zwembad met de glijbanen eveneens geopend, als het weer een beetje meezit. Ligbedden en parasols zijn gratis, net als de eerste handdoek uit de handdoekenservice. In Royal Holiday Palace vind je verder nog een internetcafé, kapsalon, allerlei kleine winkeltjes, een lunapark, disco, fitness, tennisbanen en mogelijkheden om beachvolleybal, tafeltennis en darts te spelen. Je kan gratis gebruik maken van de sauna, het stoombad en het Turks bad. Biljart, bowlen, verlichting wanneer je ‘s avonds wil tennissen en massages zijn tegen betaling.

Ook voor de kleintjes is er heel wat te doen in Royal Holiday Palace. Er is een speciale kinderdisco, een speelhoek en een babysit-service. Verder biedt het animatieteam van Royal Holiday Palace ‘s avonds en overdag een leuk programma aan.

Hotel Eugenia Victoria (Playa del Ingles)

Binnenzwembad in Hotel Eugenia VictoriaHotel Eugenia is een hotel in Gran Canaria, één van de Canarische eilanden voor de Marokkaanse kust. De zandstranden en het heerlijke weer in Gran Canaria zorgen ervoor dat het eiland al jarenlang een favoriete bestemming is van veel Europese toeristen. Eugenia Victoria is gelegen op de Playa del Inglés, de bekendste badplaats van het eiland.

Hotel Eugenia Victoria biedt zowel haf pension als een all inclusive formule aan. Het hotel is heerlijk centraal gelegen, vlakbij een aantal leuke restaurants en handige winkeltjes. Het strand ligt op iets meer dan een kilometer afstand.

De kamers in Hotel Eugenia Victoria zijn mooi ingericht, met een aantal handige faciliteiten zoals een kluisje en gratis wifi. Het hotel heeft alle faciliteiten die een toerist verwacht in een mooi luxe hotel. Er is een restaurant, bar en snackbar in het hotel, evenals een wellness-center met zonnebanken, sauna, hamam, Turks stoombad, jacuzzi, whirlpool, massages en schoonheidsbehandelingen. Uiteraard is er ook een zwembad in het hotel, net als een speeltuin, een mooie grote tuin en een terras waar je heerlijk kan zonnen. Voor sportliefhebbers zijn er ook mogelijkheden om te squashen, biljarten, minigolf en tafeltennis te spelen. Ook de kinderen zullen zich uitleven in Hotel Eugenia Victoria, want er is een leuk animatie-programma voorzien, net als een apart kinderzwembad. Het buitenzwembad is verwarmd, maar natuurlijk hoef je niet in het hotel te blijven om even te zwemmen. De zee is immers maar een strandwandeling van het hotel verwijderd. De shuttlebus naar het strand is overigens gratis.

Verder is het ook het vermelden waard dat (kleine) huisdieren in Hotel Eugenia Victoria toegelaten zijn.

Hopelijk heb je bij een van bovenstaande hotels het luxe resort gevonden voor een ultra luxe vakantie! We hopen dat je iets aan deze informatie hebt gehad en dat je een fijne vakantie zult hebben!

Plaats een reactie